Interesse?

Je kunt bij mij terecht voor een verschillende behandelingen: een healingtraject, een losse sessie of reiki-massage. Meer weten? Vraag het me gerust tijdens een gratis kennismakingsgesprek. Of maak meteen een afspraak.

Een energetisch healingtraject kost 500 euro. Hierbij doen we eerst een eenmalig gratis online kennismakingsgesprek en plannen we 5 afspraken voor een energetische behandeling.

Losse behandelingen kosten 125 euro.

Je bent welkom in mijn praktijk in Abcoude. Uiteraard hou ik rekening met de geldende gezondheids- en hygiëne-eisen.

Afhankelijk van je zorgverzekeraar wordt eventueel een deel vergoed. Check hiervoor je polis. Een doorverwijzing van de huisarts is niet nodig. De website Zorgwijzer kan je ook verder helpen. 

Maak een afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier. Of via de mail info @ praktijkkievitsheuvel.nl (spaties verwijderen). Zet je naam, telefoonnummer en vraag in de mail. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug.

    Typ de onderstaande code over. Dit voorkomt spam.

    captcha

    Handig om te weten

    Trek op de dag van je afspraak gemakkelijke loszittende kleding aan. Bijvoorbeeld een joggingbroek. Je houdt bij alle behandelingen je kleren gewoon aan. In de praktijk zijn genoeg dekens en handdoeken. Drink op de dag zelf het liefst geen cafeïne en alcohol. Reiki heeft een sterk ontgiftende werking. Dit betekent dat je je lichaam reinigt van stoffen die er eigenlijk niet in thuis horen.

    afbeelding van 2 handen met een blaadje onder het afspraak formulier.