Wie ben ik

Foto van MariekeFoto van Marieke, holistisch energetisch therapeut

Ik ben Marieke. Het gezicht achter Praktijk Kievitsheuvel – holistische praktijk voor complementaire therapie. Bij mij kun je terecht als je last hebt van stress of pijn, maar ook als je gewoon behoefte hebt aan een moment voor jezelf. 

Ik werk veel met reiki. Reiki was voor mij een gevoel van thuiskomen na een periode van veel vermoeidheid, pijn en burn-out. Ik heb veel mooie dingen zien gebeuren tijdens het werken met deze energie. En nadat ik mijn reiki 1 en reiki 2 had gedaan, wist ik het zeker: Ik wil anderen hiermee helpen zich beter in hun vel te voelen. Daarom ben ik doorgegaan met de opleiding tot Reiki Therapeut. Voor een complete holistische behandeling heb ik dit aangevuld met Traditionele Chinese geneeskunde, acupressuur, reflexzones, energetische massage en voedingsadvies. Hiermee kan ik de 5 natuurgeneeskundige principes goed toepassen in mijn werk. Want lichaam, geest en emotie werken altijd samen.

Random feitjes over mij 

  • getrouwd en 2 lieve dochters. 
  • verstokte stedeling die zich sinds toch heel senang is gaan voelen in een dorp. 
  • met een hond die eruit ziet als Dobby de huiself. Echt waar! 
  • een stiekeme sucker voor klimbossen…  
  • …en de Donald Duck. 
  • leuk met taal en hou van beeld en daarom ben ik ook actief als redacteur en fotograaf
  • balans is mijn onderwerp. Ik hou van de bergen én de zee. Ben spiritueel en praktisch ingesteld. Hou van Tai chi / Qi Gong én yoga.
  • gek op runen en een zwak voor mooie tarot- en orakelkaarten. 
  • deed mee als figurant in een vuurritueel op tv bij Zin in Morgen en werd daarbij geïnterviewd.
  • tegenwoordig blond 

Maak een afspraak voor een behandeling.

Omdat ik graag mensen help zich beter te voelen, ben ik opgeleid tot complementair therapeut. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Hiermee voldoe ik aan de wkkgz, de wet die ervoor moet zorgen dat iedereen goede zorg krijgt. Het opleidingsinstituut waar ik mijn opleiding tot holistisch energetisch therapeut en de jaaropleiding Medische en Psychosociale basiskennis heb gedaan, Healing Space is geaccrediteerd door het KTNO (Kwaliteit Toetsing Natuurgericht Onderwijs) en de Reiki Therapeut opleiding is geaccrediteerd door LVNG, BATC en VIV.