Wie ben ik

Foto van MariekeFoto van Marieke, holistisch energetisch therapeut

Ik ben Marieke. Omdat ik graag mensen help zich beter te voelen, ben ik opgeleid tot holistisch energetisch therapeut.

Ik werk veel met reiki. Reiki is voor mij een gevoel van thuiskomen. Ik heb veel mooie dingen zien gebeuren tijdens het werken met deze energie. En nadat ik mijn reiki 1 en reiki 2 had gedaan, wist ik het zeker: Ik wil anderen hiermee helpen zich beter in hun vel te voelen. Daarom ben ik doorgegaan met de opleiding tot Reiki Practitioner. Voor een completere behandeling heb ik dit aangevuld met Traditionele Chinese geneeskunde, acupressuur, reflexzones, energetische massage en holistisch voedingscoach.

Ik ben ook nog actief als redacteur en fotograaf. Kortom een fijne combinatie van creativiteit, lifestyle en gezondheid.

Maak een afspraak voor een behandeling.

Als therapeut ben ik aangesloten bij de BATC. Hiermee voldoe ik aan de wkkgz. Het opleidingsinstituut waar ik mijn opleiding tot holistisch energetisch therapeut heb gedaan, Healing Space is geaccrediteerd door het KTNO (Kwaliteit Toetsing Natuurgericht Onderwijs) en de Reiki Practitioner opleiding is geaccrediteerd door LVNG, BATC en VIV. Ook hoop ik hier de jaaropleiding Medische en Psychosociale basiskennis af te ronden.