Reviews

Ik ben dit traject begonnen om meer in balans te komen met mijzelf na mijn scheiding. De sessies waren heel erg ontspannen. Het heeft mij veel rust en liefde gebracht. Na elke sessie had ik een euforisch gevoel, dat ik de hele wereld een knuffel wilde geven. Sinds de eerste en laatste sessie van reiki (12 weken) ben ik ruim 10 kilo afgevallen terwijl ik er geen moeite voor heb gedaan. Heel bijzonder allemaal!

~EJ (traject)

Een reikibehandeling bij Marieke is een cadeautje aan jezelf. Ze voelt goed aan wat je nodig hebt en gebruikt al haar kennis om je op de best mogelijke manier te helpen. Je gaat helemaal ontspannen en met nieuwe inzichten naar huis.

~Ingelise (traject)

Diverse behandelingen door Marieke hebben ervoor gezorgd dat mijn energie beter in balans was in een periode dat het op alle vlakken druk en onrustig was. Marieke straalt rust uit, legt alles goed uit en geeft vertrouwen in het resultaat van de behandeling. Naast effectief ging ik na elke behandeling volledig relaxt en ontspannen weer huiswaarts.

~Anique (traject)

Ik was in de eerste instantie nieuwsgierig wat een reiki consult zou brengen. Ik vond het een kadootje voor mezelf. Het heeft mij inzicht en energie gegeven. En het werkt lange tijd door, in positieve zin! Zeker een aanrader met de lieve, prettige professionele benadering van Marieke.

~Jua (traject)

Het is allereerst fijn om jezelf op je gemak te voelen bij een behandelaar, dat is bij Marieke zeker het geval. Ze straalt een warme persoonlijkheid uit, is niet nieuwsgierig, maar wel oprecht geïnteresseerd. Uit alles blijkt dat Marieke niet over 1 nacht ijs gaat. Ze wil de client op de best mogelijke manier verder helpen. Ze is aan de ene kant resoluut en vol vertrouwen in de Reiki behandeling en aan de andere kant, bij specifieke behoeftes, checkt ze wat de beste methode van behandeling is. Dat geeft wat mij betreft juist vertrouwen en ook zicht op de beste resultaten. Ik heb een aantal behandelingen gehad en veel rust ervaren daags na de behandelingen, verder een betere energie balans, helder zicht en bovendien een opmerkelijker sneller herstel na mijn heupoperatie, zowel van de wond als het gebied van het geopereerde deel. Ik raad een Reiki behandeling bij Marieke zeker aan! Anders gezegd, warm aanbevolen!

~Mirjam Landwier (traject)

Een sessie op afstand is een enigszins vreemde gewaarwording, aangezien je alleen in een kamer ligt terwijl Marieke op afstand haar werk doet. Je voelt er op het moment vrij weinig van, maar na de sessie voelde ik in de weken erna rust en energie terugkeren en ik had sterk het gevoel dat de combinatie van de gesprekken en de Reiki een helend effect hadden. Opvallend vond ik vooral dat Marieke tijdens de sessie een aantal dingen had opgemerkt die we vooraf niet hadden besproken! Het bewustzijn van Marieke’s suggesties in het dagelijks handelen zijn daarbij een absolute meerwaarde om de innerlijke balans te bewaren.

~Tessa (Afstandsbehandeling)
Afbeelding van behandeling
“Ik voelde prettige warmte. Ik zag zoveel licht. Het is echt een energy boost…”
De reacties van mensen die ik heb mogen behandelen, sluiten aan bij mijn visie op reiki: een stroom energie, liefde, licht en verbinding.