Reacties

Een reikibehandeling bij Marieke is een cadeautje aan jezelf. Ze voelt goed aan wat je nodig hebt en gebruikt al haar kennis om je op de best mogelijke manier te helpen. Je gaat helemaal ontspannen en met nieuwe inzichten naar huis.

~Ingelise (Reiki behandeltraject)

Diverse behandelingen door Marieke hebben ervoor gezorgd dat mijn energie beter in balans was in een periode dat het op alle vlakken druk en onrustig was. Marieke straalt rust uit, legt alles goed uit en geeft vertrouwen in het resultaat van de behandeling. Naast effectief ging ik na elke behandeling volledig relaxt en ontspannen weer huiswaarts.

~Anique (Reiki behandeltraject)

Ik was in de eerste instantie nieuwsgierig wat een reiki consult zou brengen. Ik vond het een kadootje voor mezelf. Het heeft mij inzicht en energie gegeven. En het werkt lange tijd door, in positieve zin! Zeker een aanrader met de lieve, prettige professionele benadering van Marieke.

~Jua (Reiki behandeltraject)

Een sessie op afstand is een enigszins vreemde gewaarwording, aangezien je alleen in een kamer ligt terwijl Marieke op afstand haar werk doet. Je voelt er op het moment vrij weinig van, maar na de sessie voelde ik in de weken erna rust en energie terugkeren en ik had sterk het gevoel dat de combinatie van de gesprekken en de Reiki een helend effect hadden. Opvallend vond ik vooral dat Marieke tijdens de sessie een aantal dingen had opgemerkt die we vooraf niet hadden besproken! Het bewustzijn van Marieke’s suggesties in het dagelijks handelen zijn daarbij een absolute meerwaarde om de innerlijke balans te bewaren.

~Tessa (Afstandsbehandeling)

Afbeelding van behandeling
Ik voelde prettige warmte. Ik zag zoveel licht. Het is echt een energy boost… De reacties van mensen die ik heb mogen behandelen, sluiten aan bij mijn visie op reiki: een stroom energie, liefde, licht en verbinding.