Energiebalans – traject

Herken je dit? 

 • Je hebt een medische behandeling gehad of misschien wel een operatie. Je hebt medicijnen gekregen en bent alweer een tijd thuis. Je wil graag weer meer kunnen doen, maar je merkt dat je nog steeds geen energie hebt. Je hebt het gevoel dat het daardoor langer duurt voordat je herstelt. Je wordt er moedeloos van. 
 • Je merkt dat anderen niet vaak meer aan je vragen hoe het met je gaat. Je wil jezelf ook niet opdringen. En je hebt het gevoel dat je anderen tot last bent. Maar je wil wel graag dat iemand met jou bezig is en naar jouw verhaal luistert. 
 • Je hoort ’s ochtends de anderen in huis opstaan en zich klaar maken voor werk en school. Jij wil daar graag bij zijn, maar je kan nog niet opstaan. Je bent nog te moe en je voelt dat je alleen maar wilt blijven liggen. Het kost je meer tijd om tussen afspraken door weer op krachten te komen en op te krabbelen. En dus doe je steeds minder in huis.
 • Je huisgenoten zijn vertrokken naar hun werk of school. Jij bent inmiddels opgestaan en je hebt je aangekleed. Dat kostte je veel moeite. Daarom zit je nu een serie te binge-watchen. Je baalt dat de dag al half voorbij is, zonder dat je een boek hebt gelezen of een wandelingetje hebt gemaakt. 
 • Je weet dat je dagelijks oefeningen moet doen, omdat dat goed is voor je herstel. Alleen heb je er vaak de energie niet voor. Je stelt het uit tot later op de dag, “want dan voel ik me vast beter.” Aan het einde dag baal je omdat je je oefeningen niet gedaan hebt. 

Hoe zou het voor je zijn als je

 • echt herstel begint te voelen. Misschien langzaam maar zeker, maar toch het is er echt. Je voelt net wat energieker en voelt het vertrouwen dat het de volgende keer ook gaat lukken om weer op krachten te komen. 
 • het gevoel hebt dat je gehoord wordt en gezien wordt om wie je bent. Dat je kunt loslaten hoe mensen volgens jou over je denken of naar je kijken. En vooral ook dat je ergens rustig kunt vertellen wat je bezighoudt, zonder dat de tijd zo snel op is. 
 • wakker wordt en je voldoende uitgerust bent om op te staan. Je komt makkelijker je bed uit. En je bent blij dat je erbij bent als iedereen zich klaar maakt om naar het werk of school te gaan. 
 • je op bent gestaan en lekker een boek hebt gelezen. Of dat je een wandelingetje kon maken voordat je Netflix aanzet. Kortom je zou het gevoel hebben dat je in ieder geval iets hebt gedaan vandaag en dat neerslachtige gevoel zou weggaan. 
 • het je lukt om de oefeningen een keer te doen. Misschien nog niet elke dag, maar in ieder geval een paar keer per week.  

Dan ben je bij mij precies op de juiste plek. Zie je al die positieve veranderingen wel zitten? Wacht dan niet langer. Ik kom graag met je in contact.

In mijn traject “Energiebalans” ondersteun en begeleid ik je in 6 tot 8 weken in je herstel, want je hoeft het niet alleen te doen. En een fitter gevoel en meer energie is zo belangrijk voor jou. 

In het traject Energiebalans krijg je 

 • 5 afspraken in mijn praktijk in Abcoude. Videobellen of een afstandsbehandeling is een enkele keer als alternatief mogelijk als je dat fijn vindt of als je een keer vanwege je behandelingen niet kunt komen.
 • 4 momenten waarop je me een vraag kunt stellen via Whatsapp buiten de sessies om. Of waarop ervaringen met het traject kunt delen. 
 • Eventueel oefeningen om thuis te doen, zoals ademhalingsoefeningen en leefstijladvies.

Wat Energiebalans jou oplevert

 • Je ervaart dat je lichaam aan het herstellen is, dat je energie terugkomt en dat je steeds meer van je dagelijkse bezigheden weer kan oppakken. Je hebt vertrouwen in je herstel. Daardoor voel je je ook een stuk vrolijker. Ook voel je je zekerder van jezelf en je hebt er vertrouwen in dat je je behandelingen aan kan. 
 • Je krijgt de tijd om te praten of te voelen wat je bezighoudt. En de tijd om dat een plek in je leven te geven. Dat doet zoveel voor je energieke gevoel.  
 • Je begint niet meer zo moe aan je dag. Je staat rustiger op en je voelt je een stuk fitter. Ook heb je het gevoel dat je lekker aan de dag kan beginnen. Sterker nog, je zwaait iedereen uit als ze naar school of het werk gaan. 
 • Je bent op tijd aangekleed en hebt zin om iets leuks te doen vandaag. Al is het maar een boek lezen of een wandeling maken, je voelt je ’s avonds tevreden met wat je die dag gedaan hebt. 
 • Je hebt veel meer energie. En als je lekkerder in je vel zit, zit je ook lekkerder in je hoofd. Je voelt je fitter. Met vertrouwen in je lichaam, komt ook de zin om je oefeningen te gaan doen. En je doet ze dus ook! Daardoor krijg je ook een gelukkiger gevoel. 

Klinkt goed? Wacht dan niet langer.De investering voor het Energiebalans-traject is 550 euro als je je committeert aan 5 behandelingen. Anders is het 115 euro per keer. Of misschien is er ook een vergoeding mogelijk van je zorgverzekering.

Omdat we 2 maanden intensief samenwerken, maak ik graag even kennis met je.

We hebben elkaar al gesproken. Ja ik wil dit traject Energiebalans graag doen. 

Wat anderen zeggen over de behandelingen

Het is allereerst fijn om jezelf op je gemak te voelen bij een behandelaar, dat is bij Marieke zeker het geval. Ze straalt een warme persoonlijkheid uit, is niet nieuwsgierig, maar wel oprecht geïnteresseerd. Uit alles blijkt dat Marieke niet over 1 nacht ijs gaat. Ze wil de client op de best mogelijke manier verder helpen. Ze is aan de ene kant resoluut en vol vertrouwen in de Reiki behandeling en aan de andere kant, bij specifieke behoeftes, checkt ze wat de beste methode van behandeling is. Dat geeft wat mij betreft juist vertrouwen en ook zicht op de beste resultaten. Ik heb een aantal behandelingen gehad en veel rust ervaren daags na de behandelingen, verder een betere energie balans, helder zicht en bovendien een opmerkelijker sneller herstel na mijn heupoperatie, zowel van de wond als het gebied van het geopereerde deel. Ik raad een Reiki behandeling bij Marieke zeker aan! Anders gezegd, warm aanbevolen! – Mirjam Landwier

Ja ik wil graag een afspraak maken!