Voetbalzenuwen

Ook zo zenuwachtig voor de wedstrijden van Oranje op het EK? Reiki en acupressuur helpen je te ontspannen. Daar is niets zweverigs aan. Het is juist een ontspannen en praktische manier om tot rust te komen. Zo geniet je weer lekker van de wedstrijd. En dat is handig voor de wedstrijd van morgen. 

Er zijn verschillende acupressuurpunten die helpen. En er kunnen verschillen zijn per persoon. 2 ervan hebben we eerder gezien, Pericard 6 op de binnenkant van de pols die het ook leuk doet bij misselijkheid. En Dikke darm 4 tussen duim en wijsvinger. Ze verminderen de spanning in je lichaam en geven een gevoel van rust. 

Een andere toffe is het punt van het derde oog. Yintang. Een prachtig punt om zachtjes te masseren. Het zorgt ervoor dat je hoofd tot rust komt. Ook heel fijn voor slechte slapers. Vaak zien we dit als een punt voor intuïtie en spiritualiteit. Het is echter zoveel meer. Lekker praktisch juist als het ook bij zenuwen of slecht slapen helpt. 

Denk je, nou lekker ik ga dat niet zelf doen? Je kan ook voor een heerlijke Reiki behandeling gaan. Reiki kalmeert, brengt rust en geeft het effect van een meditatie. 

Dit is een tipje van de sluier. Bij een behandeling met reiki of acupressuur bespreken we je klachten en

doe ik eerst een uitgebreid onderzoek. Soms kan een afspraak bij een arts of medisch specialist nodig zijn. Maak een afspraak via het contactformulier

#voetbalstress #voetbalkoorts #zenuwen